Inspirerende thuiswerkplekken

Voor veel kantoorhoudende organisaties, blijft thuiswerken een vast onderdeel van de werkweek. De functie van het kantoor verandert, naar ons idee richting een clubhuis, en thuis voeren we individuele werkzaamheden uit. Reden om te zorgen voor een goede thuiswerkplek. En dat hoeft echt geen ontsierend object in je leefomgeving te zijn. Sterker nog: het kan een echte toevoeging aan je interieur zijn, een eye-catcher!

Om een inspirerende thuiswerkplek voor iedereen mogelijk te maken, hebben wij 4 stijlen voor thuiswerkplekken gedefinieerd en voor elke stijl diverse producten uitgezocht. Thuiswerkplekken waarbij je elementen kiest die bij jouw situatie passen; de één wil liever een ergonomische bureaustoel terwijl de ander meer waarde hecht aan een thuiswerkplek die in het interieur van zijn/haar huis past. Binnen deze stijlen kun je naar eigen behoefte en budget “mixen & matchen”. Handig toch!

Thuiswerkplek in de stijl “Industrial Black”

Houd je van industrieel? Veel zwart en stoere materialen zoals staal en hout? Dan is dit jouw stijl. Klik op de afbeelding om ‘m te vergroten.

Stijlvolle thuiswerkplekken-Rever 

Thuiswerkplek in de stijl “Scandinavian Nude”

Dit is jouw stijl als je van licht hout houdt en als natureltinten en zachte rustige kleuren jou aanspreken. Klik op de afbeelding om ‘m te vergroten.

  Stijlvolle thuiswerkplekken-Rever Inspirerende thuiswerkplekken_Rever Interieurprojecten

Thuiswerkplek in de stijl “Office White”

Ben jij van wit, strak en design? Dan kies jij waarschijnlijk voor de stijl Office White. Klik op de afbeelding om ‘m te vergroten.

  Stijlvolle thuiswerkplekken-Rever Inspirerende thuiswerkplekken_Rever Interieurprojecten

Thuiswerkplek in de stijl “Bohemian”

Een mix van warme kleuren, diverse zachte materialen, donker hout en een wereldse uitstraling: dat is de stijl Bohemian. Klik op de afbeelding om ‘m te vergroten.

Stijlvolle thuiswerkplekken-Rever Inspirerende thuiswerkplekken_Rever Interieurprojecten

Identiteit van organisatie vertalen naar thuiswerkplek

Bij het ontwerpen van interieurs, maken wij altijd een vertaling van de cultuur en identiteit van een organisatie naar de fysieke werkomgeving. Voor een interieur dat functioneel is en qua uitstraling past bij de mensen die er gaan werken, is dit een essentiële factor. Daarom willen wij organisaties graag aan het denken zetten over hóe je een stukje van de identiteit van je organisatie kunt vertalen naar de thuiswerkplek. Hoe zorg je ervoor dat er íets op de werkplek zorgt voor verbinding met de organisatie, met je team, met het doel waarvoor je je werk doet. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een wandelement waar je kaarten op kunt hangen die je van je organisatie hebt ontvangen, maar ook een foto van je team of een moment van succes, een (team-)prijs die je behaald hebt, iets waar je trots op bent. Maak ergens die verbinding!

Thuiswerkplekken als onderdeel van ‘het kantoor als clubhuis’

Zoals genoemd, is de manier waarop we werken organiseren, blijvend veranderd. Het kantoor wordt belangrijker en levendiger dan ooit, in de vorm van een clubhuis, zo zien wij de toekomst van werk. Mensen hebben behoefte aan een plek met aantrekkingskracht, waar je samenkomt met gelijkgestemden, mensen met een gedeelde passie en gemeenschappelijk doel. Het clubhuis is een plek waar je geïnspireerd, geïnformeerd en geactiveerd wordt en samenwerkt, brainstormt, doelen en ambities waarmaakt. Je gaat dan ook alléén maar naar het clubhuis om werkzaamheden uit te voeren die je gezamenlijk doet. Individueel/geconcentreerd werken zal veelvuldig thuis blijven plaatsvinden. Je kiest dus de plek afhankelijk van je activiteit en zal een deel van je werkzaamheden thuis uitvoeren. Daarom is een goede thuiswerkplek onderdeel van de nieuwe manier van werken en essentieel als je als organisatie voorbereid wilt zijn op de nabije toekomst.

Samenstelling thuiswerkplekken

Wij hebben deze 4 stijlen samengesteld en voor elke stijl diverse producten uitgezocht. Voor elke stijl kun je kiezen uit:

 1. Een bureau
  • Een elektrisch in hoogte verstelbaar zit-sta bureau
  • Een handmatig in hoogte verstelbaar bureau
  • Een niet in hoogte verstelbaar bureau
 2. Een stoel:
  • Een ergonomische bureaustoel
  • Een in hoogte verstelbare stoel op wielen
  • Een in hoogte verstelbare ergonomische kruk
  • Een gestoffeerde stoel
 3. Accessoires / cultuurelement
  • Een bureaulamp
  • Een stelling-/vakkenkast
  • Een klok
  • Een laptopstandaard
  • Een prikbord of wandrek
  • DockFour Stylepads
  • Vitra Toolbox
  • Een waterfles/koffiemok v.v. logo
  • Een (uitwisbaar) notitieboek v.v. logo

De exacte combinatie is dus volledig naar eigen wens in te delen.

Thuiswerkplekken voor jouw medewerkers?

Wil je meer weten over deze thuiswerkplekken, de mogelijkheden en de prijzen? Neem dan contact met ons op! We denken graag met je mee over de constructie waarmee je dit als werkgever voor je medewerkers kunt faciliteren. Daarnaast kunnen we je ook volledig ontzorgen in het proces om je medewerkers thuis van werkplekken te voorzien. Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek of een afspraak: 030-2142255 of info@rever.nl.

Bron sfeerfoto’s: Pinterest.

Een thuiswerkplek die past in jouw stijl.

Mix & match producten en maak het jóuw plek.