Klantervaringen

Wat zeggen anderen over de samenwerking met ons? Lees het hier.

Susanne Kamp, Facilitair Manager bij een ontwikkelingsbank in Den Haag:

“Wat ben ik super trots op dit project, de co-creatie met Rever, de wendbaarheid waarbij wij het geleerde direct hebben toegepast en de verwezenlijking van de duurzame doelstellingen. Door de intense samenwerking ervaarde ik Marieke de Boer en Maarten Vink eerder als fijne collega’s dan als een externe partij. Het eindresultaat is een hele inspirerende werkomgeving waarbij duurzaamheid, verbinding en de mens centraal staan.” Bekijk de foto’s van dit project.

Jeanine Nieuwenhuis, Programmamanager herinrichting huisvesting bij het NHG:

“Soms is één plus één drie en bij de samenwerking met Rever was dit het geval. Rever heeft de prachtige verbouwing van het kantoor van NHG ontworpen & gerealiseerd en het was een feestje om met hen samen te werken. Rever luisterde naar onze wensen en dacht met ons mee, waardoor ons nieuwe kantoor ook ècht past bij het NHG en onze manier van werken. Wij zijn erg blij met het resultaat.” Bekijk de foto’s van dit project.

Barbara van der Leeuw, Programma manager Speelgoed bij Blokker Holding:

Ons nieuwe kantoor is een feest om in te werken. Het speelse en open karakter maakt het makkelijk om contact te leggen met elkaar. Voor onze ICT’ers, die ook in het nieuwe kantoor gehuisvest zijn, was het even wennen, maar ook deze collega’s voelen zich nu thuis in het kantoor. We merken dat het interieurconcept goed werkt: de stoelen blijven op de juiste plekken staan en de whiteboards worden gebruikt zoals ze bedoeld zijn. Het concept houdt zichzelf in stand, ik denk dat dat een groot compliment aan interieurarchitect Jaytee is. Ook nieuwe medewerkers, bezoekers en leveranciers zijn enthousiast over ons kantoor. Het is duidelijk voelbaar: hier gebeurt het!” Bekijk de foto’s van dit project.

Ruud de Groot, Partner bij Syndesmo:

Rever onderscheidt zich van anderen door nadrukkelijk op zoek te gaan naar het verhaal achter onze organisatie. Van daaruit zijn kenmerkende elementen in ons kantoor ontstaan zoals het ‘gele facilitaire lint’ (zon, energie), de grijs getinte vloerbedekking (asfalt, mobiliteit) en de plattegrond van Utrecht (al jaren onze thuisbasis).” Bekijk de foto’s van dit project.

Saskia Cornelissen, Programmamanager Slimmer Ontmoeten & Werken bij Gemeente Utrecht:

“Mooi hoe we in teamverband deze etage met zoveel mogelijk hergebruik van meubilair hebben omgevormd tot een multifunctionele, doelmatige en gastvrije werkomgeving. Een plek waar medewerkers van het Stadskantoor elkaar kunnen ontmoeten, (samen-)werken en de volledige gastvrijheid van het Servicecentrum ervaren.” Bekijk de foto’s van dit project.

Peter Vos, Projectleider bij KNMT:

“Wat opgevallen is in de samenwerking met Rever is dat we echt als een team gewerkt hebben gedurende het hele proces, dat was heel prettig. Nu we het kantoor een paar maanden in gebruik hebben, kan ik zeggen dat de kracht van het ontwerp in mijn ogen is dat je de medewerkers niet hoeft te wijzen op het gebruik van de verschillende werkplekken, het verloopt natuurlijk en het interieur is ondersteunend aan onze processen.” Bekijk de foto’s van dit project.

Mireille van den Pol, Projectontwikkelaar bij GroenWest:

“Tijdens onze fusieperiode zijn we door Rever zeer goed ondersteund. Zo goed dat dit keer voor de reorganisatie, waarbij we o.a. van 4 vestigingen naar 1 zijn gegaan, ook gebruik hebben gemaakt van de expertise van Rever. Ditmaal in een “Design en Build”-vorm, we hebben tijdens het gehele project één aanspreekpunt gehad en zijn enorm ontlast. Dat heeft super gewerkt. Mijn collega’s zijn zeer tevreden. Het nieuwe interieur draagt er aan bij dat we nóg beter samenwerken!” Bekijk de foto’s van dit project.

Ook zin in zo’n positieve ervaring?

Onze turnkey projectaanpak  voor het ontwerpen & bouwen van optimale werkomgevingen is gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Hoe we precies te werk gaan, lees je hier. Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie zouden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

"Rever luisterde naar onze wensen en dacht met ons mee

waardoor ons nieuwe kantoor ook ècht bij ons en onze manier van werken past.”