Ervaren Interieurarchitect (32 – 40 uur)

23 juli 2018

Beschik jij over het talent om vernieuwende kantoorconcepten te ontwikkelen? En wil jij een bijdrage leveren in een commerciële organisatie met een eigen unieke studio?

Wij zijn op zoek naar een conceptueel sterke Interieurarchitect, die werkzaam wilt zijn in een jong en dynamisch fullservice bureau voor interieurprojecten (gemiddelde leeftijd van onze collega’s: 36 jaar). Er wordt bij ons hard gewerkt, veel gelachen en er heerst een echt teamgevoel. Regelmatig worden er inspiratie momenten georganiseerd, zoals het Inspiriment, een bezoek aan het Vitra museum in Basel en diverse Designbeurzen.

Wie ben jij?

Jij bent het creatieve brein die innovatieve concepten bedenkt, waarmee de interieurwensen van onze opdrachtgevers werkelijkheid kunnen worden. Je houdt hierbij rekening met o.a. concept, vorm, kleur, materiaal & meubilair. Vanaf het begin van een project ben jij betrokken bij de ontwikkeling van “settings”, waarbij jij zowel zelfstandig als in teamverband projecten realiseert binnen budget, planning en regelgeving. Hierbij wordt een beroep gedaan op je gevoel voor esthetiek en de vaardigheid om commercieel te kunnen ontwerpen.

Je hebt bij ons, ten opzichte van een traditioneel architectenbureau, meer invloed op wat er daadwerkelijk gerealiseerd wordt omdat wij niet alleen ontwerpen maar ook de realisatie van het ontwerp verzorgen. Jouw ideeën zie je terug bij mooie klanten als VGZ (Winnaar “Workplace Award”), Pepsico, Booking en KPN. Kijk hier voor onze meest recente projecten.

Wat heb jij te bieden?

Wij bieden een uitdagende baan in een inspirerende werkomgeving in Utrecht in een jong en dynamisch team! Binnen onze organisatie krijg je veel eigen verantwoordelijkheden. Hiervoor zien we graag het volgende terug:

  • je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring op Hbo-niveaus als interieurarchitect in de kantoorbranche (vereiste);
  • je bent als Interieurarchitect ingeschreven in het Architectenregister (vereiste);
  • je bent creatief en conceptmatig sterk;
  • je kunt ontwerpend meedenken binnen bestaande concepten;
  • je hebt ervaring met werken in 2D en 3D VectorWorks;
  • je beschikt over goede communicatie vaardigheden (zowel in woord als geschrift);
  • je bent in staat om commercieel te ontwerpen met gevoel voor esthetiek;
  • je bent in bezit van rijbewijs B.

Wie zijn wij?

Vanuit onze passie voor interieur gunnen wij  het iedereen te werken in een omgeving die inspireert. Wij zien interieur als een strategisch instrument voor groei; in een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, zich te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Wij geloven dat gezonde en gelukkige medewerkers de basis zijn om als bedrijf succesvol te zijn.

Als creatief fullservice bureau duiken we in de bedrijfscultuur en identiteit van onze klant. Een passsend ontwerp, de keuze voor duurzame materialen, de scherpe inkoop van het interieur en de aansturing van de volledige realisatie; ons team ontzorgt en regelt het binnen het afgesproken budget en tijdspad.

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve en commercieel ingestelde organisatie? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je kunt je motivatiebrief, Portfolio (een PDF van max. 10MB) en CV mailen naar Jaytee van Veen (Hoofd Studio) via het e-mailadres: jaytee.vanveen@rever.nl.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Jaytee via het telefoonnummer: 030 – 214 22 55.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!