Een evenement bij Rever Interieurprojecten

28 mei 2018

Ben jij ook klaar met steeds maar weer vergaderen in dezelfde, saaie ruimte? Het wordt steeds populairder om buiten de deur te vergaderen, workshops te geven, trainingen te organiseren of om met een clubje te brainstormen. Bij Rever Interieurprojecten kun je terecht voor deze verschillende doeleinde! Van evenement tot vergadering, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Nu denk je misschien, waarom zouden wij buiten de deur moeten vergaderen? Als je bij ons komt ben je even uit de routine, weg van kantoor. Op die manier gun je het jezelf om “out of the box” te denken. Door de inspirerende omgeving word jij geprikkeld en heb je meer energie.

Een theater

Wij hebben onze 1500 m2 kantoorruimte zo inspirerend en verassend mogelijk ingericht. Met goede akoestiek en leuke gimmicks. De theaterzaal in ons pand is de grootste ruimte en biedt aan 40 personen een plek. Wij hebben gekozen voor een speelse opstelling (gewoon is maar gewoon, toch?). Er zijn 3 skyboxen toegevoegd aan het zitgedeelte, alle drie voorzien van een LCD scherm en een whiteboard, op die manier werk je perfect in groepjes samen. De beamer die inbegrepen is bij elke sessie projecteert op de grote gestuukte muur.

De ruimte heeft een “sportieve touch”, er staat namelijk een pingpongtafel die een dubbele functie heeft: ter afleiding tijdens een pauze moment of als vergadertafel. Wat de ruimte helemaal af maakt is “The wall of talent”. Over de muur zijn afbeeldingen te zien van verschillende bekende personen, nu is het aan jullie om de discussie aan te gaan wie wel aan de muur hoort en wie niet.

Terug in de schoolbanken

Een andere verassende ruimte is onze Classmate: een modern klaslokaal. In deze kleurrijke ruimte is het mogelijk om trainingen te geven, workshops te organiseren, te brainstormen en ouderwets te vergaderen. Door het flexibele meubilair creëer je zelf een passende opstelling.  Er is een beamer aanwezig, een smartboard, een prikwand voor al jullie ideeën en fijn daglicht.

Mocht je bij ons een ruimte reserveren dan staat er altijd een enthousiaste collega voor jullie klaar. Hij/zij zorgt dat alles netjes klaar staat, ontvangt iedereen hartelijk, geeft eventueel een rondleiding door ons pand en is beschikbaar mochten er vragen zijn. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk en merken dat dat vaak de doorslaggevende factor is om voor onze locatie te kiezen!

Kennismaken

Ben je na het lezen van mijn blog nieuwsgierig geworden naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met me op! Ik nodig je graag uit om onder het genot van een goede kop koffie kennis te maken met de mogelijkheden. Je kan me bereiken via 06-525536666 of giulia.dibattista@rever.nl.