Nice to meet you: Tessa van der Put

7 december 2015

Nice to meet you: Tessa van der Put, projectmanager. Eigenwijs, een doorzetter en ‘afspraak is afspraak’ typeren haar. Tessa maakt nu een half jaar deel uit van ons team en heeft haar tanden gezet in het project KleurrijkWonen. Daar wordt een prachtig nieuw kantoor gerealiseerd.

Diversiteit

“Wat me zo aanspreekt aan de functie is de diversiteit. Mijn werkdagen zijn afwisselend, ik bezoek klanten, ben aanwezig op de bouw en bij bouwvergaderingen, heb inkoopgesprekken met leveranciers ik stuur derden aan. Deze afwisseling en het commerciële aspect van de functie zijn een uitdaging en prikkelen me. Een baan met sleur is niks voor mij. Daarnaast kan ik mijn communicatieve vaardigheden goed gebruiken en werk ik in een branche waar ik affiniteit mee heb. Voorheen werkte ik in de vastgoedwereld, in de interieurbranche is veel teamwork: iedereen zet alles op alles om het project te laten slagen.”

Projectmanagement

“Als projectmanager ben ik vanaf het begin betrokken bij een project. Ik denk mee met de architect, vraag offertes aan bij onze leveranciers, heb veel contact met de klant, begeleid het hele inkoopproces, maak de planning, coördineer de uitvoering en bewaak het budget. Ik stuur de onderaannemers aan en moet ervoor zorgen dat al het materiaal en meubilair tijdig geleverd wordt. Daarna volgt de inhuizing. Veel regel- en planwerk dus, en ook een stuk cijfermatig werk, dat past wel bij me.”

Over Rever

“Bij Rever is de sfeer goed en ik heb prettige collega’s om mee samen te werken. De diversiteit in ruimtes maakt het prettig, er zijn genoeg plekken waar ik me even terug kan trekken om ongestoord te werken. Binnen Rever werken we als een team en ondersteunt iedereen elkaar om het project tot een goed eindresultaat te brengen. Door mijn werk bij Rever ben ik meer bewust van de ruimtelijke indeling van gebouwen: hoe is het ontwerp, wat voor materialen worden er gebruikt, etc. Het werk beïnvloedt me op die manier wel, op een positieve manier! Ik ben er eigenlijk altijd mee bezig. Binnenkort ga ik ook weer verhuizen, ik kan me er al op verheugen dat ik het interieur van mijn woning dan opnieuw kan bepalen.“

Gek van dieren

“Ik ben echt gek van dieren. Mijn hond Max is me dan ook heel dierbaar. Een paar jaar geleden heb ik 3 jaar in Spanje gewoond, ik had daar een baan waarbij ik mensen die een vakantiehuis kochten, ondersteunde bij het regelwerk en het inrichten van het vakantiehuis. Als vrijwilliger assisteerde ik bij honden die door Nederlandse mensen uit Spanje geadopteerd werden en per vliegtuig naar Nederland gebracht werden. Heel leuk om te doen.”