Gezocht: technisch/bouwkundig tekenaar voor stage

25 februari 2015

Ben jij technisch/bouwkundig tekenaar en wil je stage lopen in een inspirerende werkomgeving in Utrecht, waar je in een team werkt aan diverse innovatieve interieurprojecten? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Als stagiair draai je mee op onze studio, bestaande uit interieurarchitecten, architecten en bouwkundig tekenaars. Tijdens je stage ondersteun je het team van de studio met ontwerp- en tekenwerk. Je zult je o.a. bezig houden met het opmeten van gebouwen, het uitwerken van opmetingen, het maken van detail-, bestek- en werktekeningen, het verrichten van materiaalonderzoek en het bijwonen van het reguliere teamoverleg.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

  • je volgt momenteel minimaal een MBO opleiding Bouwkunde of andere passende bouwkundige opleiding
  • je hebt ruimtelijk inzicht en talent voor technisch tekenen
  • je kunt goed uit de voeten met het gehele Office pakket
  • je hebt ervaring met werken in Vector Works (2D en 3D) en wilt dit verder uitbreiden
  • je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • je bent ambitieus, stressbestendig en flexibel
  • je voelt je thuis in een dynamische omgeving
  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (in woord en schrift)

Wij bieden een stage in een dynamische en creatieve werkomgeving, in een jong team, met een gezellige en informele werksfeer. We organiseren regelmatig uitjes om inspiratie op te doen op het gebied van design. De onkosten / reisvergoeding wordt afgestemd op jouw opleiding en ervaring. De stageperiode is in overleg, bij voorkeur voor 40 uur per week.

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve, assertieve en commercieel ingestelde team? Ben jij een teamplayer die niet bang is om zijn mouwen op te stropen voor een uitdaging? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je kunt je motivatiebrief en CV mailen naar Jaytee van Veen (hoofd studio, jaytee.vanveen@rever.nl). Vergeet niet te vermelden wat de door jou gewenste stage periode is.

Op korte termijn zullen we reageren op je sollicitatie en je eventueel uitnodigen voor een gesprek. Deze vacature heeft momenteel geen sluitingsdatum. Overige vacatures vind je op onze vacaturepagina.