Traditie meets innovatie tijdens Mille Miglia

12 mei 2015

Er is geen ander event in de wereld te vinden, waar zóveel authenticiteit en kwaliteit tegelijkertijd bij elkaar komen, als op de Mille Miglia in Italië. De Mille Miglia is sinds 1977 een symbool van Italiaanse excellentie, creativiteit en elegantie. Deze bijzondere rally wordt gereden met oldtimers uit de periode 1927 t/m 1957 en gaat in vier dagen door prachtige landschappen, van Brescia naar Rome en terug. Een uniek event, de Italiaanse levensstijl ten top. Deelname is gelimiteerd tot auto’s die niet later dan 1957 geproduceerd zijn en die hebben deelgenomen aan de oorspronkelijke race.

Authenticiteit, elegantie, passie

Wij houden van de authenticiteit, elegantie en intense passie van dit event en daarom sponsoren we een bijzondere Porsche 356 uit 1951, die tijdens de 4-daagse rally wordt bestuurd door Jan Veening. Met een deel van ons team zullen we aanwezig zijn bij de start van de rally in Brescia om de vibe van dit event te ervaren.

Op onderstaande foto’s: de Porsche tijdens de Mille Miglia in 1952, de Porsche in 2012 en Jan Veening met de Porsche. In 2015 dus weer van de partij in Italië en gesponsord door Rever Interieurprojecten.

Meer foto’s volgen vanaf morgen!

Rever-Mille Miglia (3)

Rever-Mille Miglia (1)

Rever-Mille Miglia (2)

Meer info over het event vindt u hier.