Vacature: Assistent Projectmanager (32 – 40 uur)

5 september 2017

Update 19 september: deze vacature is vervuld.

Wij zijn op zoek naar een Assistent Projectmanager die werkzaam wil zijn in het kloppend hart van onze groeiende organisatie. Als Assistent Projectmanager vorm je de schakel tussen de Projectmanager en de Project Consultant (= Sales). Dat betekent dat je veel contact hebt met allerlei collega’s. Je bent bovenal het aanspreekpunt voor onze klanten; via telefoon of mail. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het gehele orderproces van een interieurproject van offerte tot en met facturatie en levering. Je verzorgt de administratieve afhandeling als rechterhand van de Projectmanager en bent voor ons daarmee de spin in het “commerciële web” die we spoedig niet meer kunnen missen!

Heb je ambities om door te groeien richting projectmanagement of commercie, beschouw je sollicitatie op de functie van Assistent Projectmanager dan gerust als een startpunt. Als groeiende organisatie bieden we jou de mogelijkheid om op termijn en onder deskundige begeleiding door te groeien naar de functie van Projectmanager of Projectconsultant. Het een en ander uiteraard afhankelijk van je prestaties en de verdere groei van Rever.

Wie zijn wij?

Vanuit onze passie voor interieur gunnen wij het iedereen te werken in een omgeving die inspireert. Wij zien interieur als een strategisch instrument voor groei; in een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, zich te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Wij geloven dat gezonde en gelukkige medewerkers de basis zijn om als bedrijf succesvol te kunnen zijn.

Als creatief fullservice bureau duiken we in de bedrijfscultuur en identiteit van onze klant. Een passend ontwerp, de keuze voor duurzame materialen, de scherpe inkoop van het interieur en de aansturing van de volledige realisatie: ons team ontzorgt en regelt het binnen het afgesproken budget en tijdspad.

Wij ontwerpen en realiseren settings die identiteit zichtbaar en voelbaar maken. Een interieur waar mensen plezierig kunnen werken, welke ontmoetingen stimuleert en waar groei en ontwikkeling bijdragen aan de ambities van mensen en organisaties.

Wat vragen we van jou?

  • Afgeronde HBO-opleiding Commerciële Economie, Administratieve Dienstverlening, Hospitality of soortgelijks;
  • 2 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld Commercieel Medewerker Binnendienst, Sales Support of Medewerker Verkoopdienst;
  • Commercieel inzicht;
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als in geschrift;
  • Klantgerichte werkhouding;
  • Een flexibele en stressbestendige insteek.

Ben jij degene die kansen ziet, altijd positief is en houdt van een goed gevulde agenda? Wil jij succesvol worden in een groeiende organisatie? Grijp dan nu je kans en stuur je CV naar onze HR-adviseur Marieke Antens: marieke.antens@rever.nl. Mocht je eerst nog contact met ons op willen nemen; dan kan dit via 030 – 214 22 55.

Jouw toekomstige werkomgeving en collega’s?

Bekijk de online tour door ons Belevingscentrum! Wordt dit jouw toekomstige werkomgeving?

Rever Interieurprojecten-Atelier (2)_600pxwide ReverInterieurprojecten_CoolKitchen (small)  Rever Interieurprojecten-Theater(6)-600pxwide Rever Interieurprojecten-kroeg-small

Wil je weten hoe onze mensen het vinden om bij Rever te werken? Lees de “Nice to meet you”-interviews op onze nieuwspagina! Om te zien wie onderdeel uitmaken van ons team, kijk je op onze teampagina.

Deze vacature heeft momenteel geen einddatum.