Vacature: technisch/bouwkundig tekenaar

30 maart 2016

Wil je werken in een inspirerende, dynamische en jonge organisatie? Wij hebben een openstaande vacature voor een technisch/bouwkundig tekenaar.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde technisch/bouwkundig tekenaar ter versterking van onze studio. Onze studio bestaat uit jonge en gedreven interieurarchitecten, architecten en bouwkundig tekenaars. Tijdens een project verricht je ontwerp- en tekenwerk en zul jij je o.a. bezig houden met het opmeten van gebouwen, het uitwerken van opmetingen, het maken van detail-, werk- en bestektekeningen, het uittrekken van hoeveelheden, het verrichten van materiaalonderzoek en het bijwonen van bouwvergaderingen en het reguliere teamoverleg.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

  • je hebt minimaal 3-5 jaar aantoonbare ervaring
  • je kunt ontwerpend meedenken binnen concepten
  • je hebt ruimtelijk inzicht en talent voor technisch tekenen
  • je hebt affiniteit met revitaliseringsprojecten en interieurs
  • je kunt zeer goed uit de voeten met het gehele Office pakket
  • je hebt ervaring met werken in 2D en 3D VectorWorks
  • je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • je bent ambitieus, ondernemend, stressbestendig en flexibel
  • je voelt je thuis in een dynamische omgeving en bent in staat om aan meerdere projecten tegelijk je bijdrage te leveren

Wie zijn wij?

Wij zijn een full-service bureau voor interieurprojecten. Wij ontwerpen en realiseren duurzame “settings”, welke bijdragen aan de primaire doelstellingen van een organisatie. Of het nu om een kantoor, een restaurant, sportvoorziening, zorg- of onderwijsinstelling gaat, ons team creëert settings waar mensen werken, ontmoeten en ontwikkelen. Functie en beleving staan daarbij centraal.

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve, assertieve en commercieel ingestelde team? Ben jij een teamplayer die niet bang is om zijn mouwen op te stropen voor een uitdaging? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je kunt je motivatiebrief, CV en portfolio mailen naar Jaytee van Veen (hoofd studio, jaytee.vanveen@rever.nl). In je portfolio (een PDF van max. 10 MB) zien we graag je opgedane ervaring en kennis van software terug.

Op korte termijn zullen we reageren op je sollicitatie en je eventueel uitnodigen voor een (motivatie-)gesprek. Deze vacature blijft tot 15 juni 2016 beschikbaar en we zouden eventueel snel een beroep op je willen doen.

Misschien wordt dit wel jouw nieuwe werkomgeving:

Rever Interieurprojecten-Atelier (2)_600pxwide ReverInterieurprojecten_CoolKitchen (small) ReverInterieur_biljart (2) Rever Interieurprojecten-Theater(6)-600pxwide Rever Interieurprojecten-kroeg-small Rever Interieurprojecten-Atelier (2)_200pxwide

Bekijk ook de online tour door ons Belevingscentrum.

Weten hoe onze mensen het vinden om bij Rever te werken? Lees de “Nice to meet you”-interviews op onze nieuwspagina!