Vacature: Commercieel Medewerker Binnendienst (40 uur)

14 maart 2017

Update 30 maart 2017: deze vacature is inmiddels vervuld.

Wil je samen met een gedreven team collega’s “settings” creëren voor top 500 bedrijven? Vind je het een uitdaging om administratieve werkzaamheden te verrichten en word je enthousiast van inkoop- en verkoopactiviteiten? Ben je daarnaast commercieel ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanwege groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst.

Het betreft een functie in een fulltime (40 uur) dienstverband.

Functieomschrijving

Wij zoeken een nieuwe collega die het leuk vindt om te werken in een klein en dynamisch team. Jij bent de administratieve duizendpoot voor onze Projectmanagers. Zij weten dat ze altijd op jou kunnen terugvallen als het gaat om vraagstukken rondom van offertes, bestellingen en planning voor medewerkers, leveranciers en relaties van Rever Interieurprojecten. Jouw nauwkeurigheid uit zich daarnaast in een correcte en snelle afhandeling van zowel de inkoop- als verkooporders en offertes, als de “aftersales”.

Kortom: een zeer afwisselende baan waarin je je niet snel zult vervelen!

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving ?

  • Je hebt MBO werk- & denkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar administratieve werkervaring, bij voorkeur op het gebied van Projectmanagement;
  • Je werkt accuraat en gestructureerd;
  • Je bent klantgericht, initiatiefrijk en communicatief vaardig;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, in woord en schrift.

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve, assertieve en commercieel ingestelde team? Ben jij een teamplayer die niet bang is om zijn mouwen op te stropen voor een uitdaging? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Mail vóór 1 april 2017 je motivatiebrief en CV naar Marieke Antens (HR-Adviseur Rever, marieke.antens@ rever.nl).

Vragen?

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mariken van der Wardt (hoofd Projectmanagement) op 030-2142255.

Jouw toekomstige werkomgeving en collega’s?

Bekijk de online tour door ons Belevingscentrum! Wordt dit jouw toekomstige werkomgeving?

Rever Interieurprojecten-Atelier (2)_600pxwide ReverInterieurprojecten_CoolKitchen (small) ReverInterieur_biljart (2) Rever Interieurprojecten-Theater(6)-600pxwide Rever Interieurprojecten-kroeg-small Rever Interieurprojecten-Atelier (2)_200pxwide

Wil je weten hoe onze mensen het vinden om bij Rever te werken? Lees de “Nice to meet you”-interviews op onze nieuwspagina! Om te zien wie onderdeel uitmaken van ons team, kijk je op onze teampagina.