Vacature: Hospitality Medewerker / Gastvrouw (32 uur)

4 oktober 2018

Ben jij zorgzaam én daadkrachtig en beleef jij plezier aan het ontvangen van gasten, vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat mensen zich thuis voelen?

Als Hospitality Medewerker / Gastvrouw vervul je bij ons een veelzijdige rol; enerzijds verwelkom je onze bezoekers met een warme glimlach, verricht je balie- en receptionele werkzaamheden, anderzijds draag je zorg voor het representatief houden van ons Belevingscentrum en heb je facilitaire taken.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

 • Je bent klantgericht, dienstverlenend, initiatiefrijk en pragmatisch;
 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding op administratief/secretarieel gebied;
 • Je hebt ruime relevante werkervaring, bijvoorbeeld als Receptioniste/Telefoniste, Administratief Medewerker of Office Manager én je hebt een portie levenservaring;
 • Je vindt het leuk om “hands on” bezig te zijn;
 • Je bent bereid om af en toe in de avonduren werkzaam te zijn (gemiddeld 2 keer per maand);
 • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent fulltime beschikbaar (en flexibel in je werktijden) en hebt horeca ervaring (pre).

Werkzaamheden

Samen met de Meeting – & Eventmanager ben je het eerste gezicht voor onze bezoekers. Je bent verantwoordelijk voor het gehele huishoudelijke proces binnen onze organisatie. Je bestelt dagelijks de lunch voor het team, onderhoudt het contact met het schoonmaakbedrijf en je zorgt ervoor dat ons “huis” er altijd netjes uit ziet. Je behandelt de e-mails uit de algemene inbox. Voor de gasten die meetingruimtes bij ons huren, ben jij de gastvrouw en het aanspreekpunt. Je leidt bezoekers rond door ons Belevingscentrum, je regelt de lunch met een cateraar, zorgt dat dit netjes klaar staat, je staat achter de bar van onze bruine kroeg en maakt de ruimtes na gebruik weer netjes. Geen dag is hetzelfde in deze rol, echter jouw lach, gastvrijheid en enthousiasme zijn de vaste factor als gastvrouw.

Je overige werkzaamheden zijn o.a.:

 • Het beheren van de bezoekagenda;
 • Bezoekers hartelijk ontvangen en van koffie/thee voorzien;
 • Het regelen van bloemen, cadeautjes en taart bij speciale gelegenheden;
 • Het verzorgen van de catering voor diverse borrels en klantevents;
 • Het creëren van een fijne, opgeruimde werkomgeving voor je collega’s.

Wie zijn wij?

Vanuit onze passie voor interieur gunnen wij het iedereen te werken in een omgeving die inspireert. Wij zien interieur als een strategisch instrument voor groei; in een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, zich te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Wij geloven dat gezonde en gelukkige medewerkers de basis zijn om als bedrijf succesvol te kunnen zijn.

Als creatief fullservice bureau duiken we in de bedrijfscultuur en identiteit van onze klant. Een passend ontwerp, de keuze voor duurzame materialen, de scherpe inkoop van het interieur en de aansturing van de volledige realisatie: ons team ontzorgt en regelt het binnen het afgesproken budget en tijdspad.

Wij ontwerpen en realiseren settings die identiteit zichtbaar en voelbaar maken. Een interieur waar mensen plezierig kunnen werken, welke ontmoetingen stimuleert en waar groei en ontwikkeling bijdragen aan de ambities van mensen en organisaties.

Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer!

Ben jij degene die graag zelfstandig te werk gaat, altijd positief is en houdt van “het netjes houden van het huis”? Wil jij bijdragen aan een groeiende organisatie? Aarzel dan niet en mail je CV en motivatiebrief vóór 22 oktober 2018 naar Janny van Rossum (Directie/Partner): janny.vanrossum@rever.nl. De gesprekken vinden plaats in de week van 22 oktober 2018.

Heb je vragen?

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Giulia Di Battista via het e-mailadres: giulia.dibattista@rever.nl of het telefoonnummer: 030-214 22 55.

Bekijk de tour & lees de ervaring van onze mensen

Bekijk ook de online tour door ons Belevingscentrum in Utrecht, wordt dit jouw nieuwe werkomgeving? Wil je weten hoe onze mensen het vinden om bij Rever te werken? Lees de “Nice to meet you”-interviews op onze nieuwspagina! Om te zien wie onderdeel uitmaken van ons team, kijk je op onze teampagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.