Vacature: (interieur) architect

30 maart 2016

Wil je werken in een inspirerende, dynamische en jonge organisatie? Wij hebben een openstaande vacature voor een (interieur) architect.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde (interieur)architect om onze studio aan te vullen. Onze studio bestaat uit jonge en gedreven interieurarchitecten, architecten en bouwkundig tekenaars. Tijdens een project ben je van het begin tot eind betrokken en verantwoordelijk voor de diverse werkzaamheden, afhankelijk van de fase waarin het project zich bevindt. Daarnaast heb je ook geregeld contact met de klant en zal je ook je eigen ontwerpen presenteren.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

  • je hebt minimaal 3-5 jaar aantoonbare ervaring
  • je bent creatief en conceptmatig sterk
  • je kunt ontwerpend meedenken binnen bestaande concepten
  • je hebt ervaring met werken in 2D en 3D VectorWorks
  • je kunt zeer goed uit de voeten met het gehele Office pakket
  • je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • je bent ambitieus, ondernemend, stressbestendig en flexibel
  • je voelt je thuis in een dynamische omgeving en bent in staat om aan meerdere projecten tegelijk je bijdrage te leveren

Wie zijn wij?

Wij zijn een full-service bureau voor interieurprojecten. Wij ontwerpen en realiseren duurzame “settings”, welke bijdragen aan de primaire doelstellingen van een organisatie. Of het nu om een kantoor, een restaurant, hotel, sportvoorziening, zorg- of onderwijsinstelling gaat, ons team creëert settings waar mensen werken, ontmoeten en ontwikkelen. Functie en beleving staan daarbij centraal.

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve, assertieve en commercieel ingestelde team? Ben jij een teamplayer die niet bang is om zijn mouwen op te stropen voor een uitdaging? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je kunt je motivatiebrief, CV en portfolio mailen naar Jaytee van Veen (hoofd studio, jaytee.vanveen@rever.nl). In je portfolio (een PDF van max. 10 MB) zien we graag je opgedane ervaring en kennis van software terug.

Op korte termijn zullen we reageren op je sollicitatie en je eventueel uitnodigen voor een gesprek. Deze vacature zal tot 15 april beschikbaar blijven, tevens zouden we eventueel snel een beroep op je willen kunnen doen.

Misschien wordt dit wel jouw nieuwe werkomgeving:

Rever Interieurprojecten-Atelier (2)_600pxwide ReverInterieurprojecten_CoolKitchen (small) ReverInterieur_biljart (2) Rever Interieurprojecten-Theater(6)-600pxwide Rever Interieurprojecten-kroeg-small Rever Interieurprojecten-Atelier (2)_200pxwide

Bekijk ook de online tour door ons Belevingscentrum.

Weten hoe onze mensen het vinden om bij Rever te werken? Lees de “Nice to meet you”-interviews op onze nieuwspagina!