Vacature: Interieur Tekenaar (32-40 uur)

8 mei 2017

Beschik jij over het talent om schetsontwerpen tot leven te wekken door middel van 2D of 3D-tekeningen? En wil jij werken in een commerciële organisatie met een eigen unieke studio?

Wij zijn op zoek naar een collega die werkzaam wil zijn in een jong en dynamisch fullservice bureau voor interieurprojecten (gemiddelde leeftijd: 36 jaar). Er wordt bij ons hard gewerkt, veel gelachen en er heerst een echt teamgevoel. Regelmatig worden er inspiratie momenten georganiseerd, zoals het Inspiriment, een bezoek aan het Vitra museum in Basel en diverse Designbeurzen.

Wie ben jij?

Jij bent de stabiele factor binnen onze ontwerpstudio. Door jouw concretisering kunnen de innovatieve ideeën van de (interieur-)architecten gerealiseerd worden. Jij bent de spil tussen onze ontwerpers en de afdeling projectmanagement. Vanaf het begin van een project ben jij betrokken bij de ontwikkeling van “settings”. Jouw rol wordt gedurende het project steeds belangrijker, zowel voor ons als voor de klant.

Tijdens een project verricht je ontwerp- en tekenwerk en zul jij je o.a. bezig houden met het opmeten van gebouwen, het maken van detail-, werk- en bestektekeningen, evenals het verrichten van materiaalonderzoek. Je woont tevens de bouwvergaderingen bij de klant bij, samen met een collega van projectmanagement.

Je hebt bij ons, ten opzichte van een traditioneel architectenbureau, meer invloed op wat er daadwerkelijk gerealiseerd wordt omdat wij ook de realisatie van het ontwerp verzorgen. Jouw ideeën zie je terug bij mooie klanten als VGZ, Nike, Schiphol en Triodos Bank. Kijk hier voor onze meest recente projecten https://rever.nl/reVerenties/.

Wat heb jij te bieden?

Wij bieden een uitdagende baan in een inspirerende werkomgeving in Utrecht, met veel eigen inbreng. Hiervoor zien we graag het volgende terug:

 • je hebt succesvol een MBO-opleiding in een technische richting afgerond (vereiste)
 • je hebt een technische / bouwkundige achtergrond
 • je hebt minimaal 2  jaar aantoonbare soortgelijke werkervaring (vereiste)
 • je kunt aantoonbaar ontwerpend meedenken binnen concepten
 • je hebt affiniteit met revitaliseringsprojecten en interieurs
 • je hebt ervaring met werken in 2D en 3D VectorWorks (pre)
 • je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • je bent ambitieus, ondernemend, stressbestendig en flexibel
 • je werkt gestructureerd en ordelijk
 • je voelt je thuis in een dynamische omgeving en bent in staat om aan meerdere projecten tegelijk je bijdrage te leveren
 • je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wie zijn wij?

Vanuit onze passie voor interieur gunnen wij het iedereen te werken in een omgeving die inspireert. Wij zien interieur als een strategisch instrument voor groei; in een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, zich te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Wij geloven dat gezonde en gelukkige medewerkers de basis zijn om als bedrijf succesvol te zijn.

Als creatief fullservice bureau duiken we in de bedrijfscultuur en identiteit van onze klant. Een passend ontwerp, de keuze voor duurzame materialen, de scherpe inkoop van het interieur en de aansturing van de volledige realisatie: ons team ontzorgt en regelt het binnen het afgesproken budget en tijdspad.

Wij ontwerpen en realiseren settings die identiteit zichtbaar en voelbaar maken. Een interieur waar mensen plezierig kunnen werken, welke ontmoetingen stimuleert en waar groei en ontwikkeling bijdragen aan de ambities van mensen en organisaties.

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve en commercieel ingestelde team? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je kunt je motivatiebrief, CV en portfolio (een PDF van max. 10 MB) mailen naar Marieke Antens (HR-Adviseur) via het e-mailadres: marieke.antens@rever.nl.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jaytee van Veen, Hoofd Studio via het telefoonnummer: 06-5069761.

Jouw toekomstige werkomgeving en collega’s?

Bekijk de online tour door ons Belevingscentrum! Wordt dit jouw toekomstige werkomgeving?

Rever Interieurprojecten-Atelier (2)_600pxwide ReverInterieurprojecten_CoolKitchen (small) ReverInterieur_biljart (2) Rever Interieurprojecten-Theater(6)-600pxwide Rever Interieurprojecten-kroeg-small Rever Interieurprojecten-Atelier (2)_200pxwide

Wil je weten hoe onze mensen het vinden om bij Rever te werken? Lees de “Nice to meet you”-interviews op onze nieuwspagina! Om te zien wie onderdeel uitmaken van ons team, kijk je op onze teampagina.