Vacature: Junior Projectmanager (32-40 uur)

12 februari 2018

Ben jij een aankomend talent die, na een inwerktraject on-the-job, in staat is om een interieurproject bij een Top 500 bedrijf van A tot Z goed te begeleiden? Herken jij je in de woorden: ambitieus, accuraat, proactief en in staat om materie jezelf snel eigen te maken? Dan hebben wij een leuke baan voor je:

Wij zijn op zoek naar een Junior Projectmanager die werkzaam wil zijn in een jong en dynamisch fullservice bureau voor interieurprojecten (gemiddelde leeftijd van onze collega’s: 36 jaar). Er wordt bij ons hard gewerkt, veel gelachen en er heerst een echt teamgevoel. Regelmatig worden er inspiratie momenten georganiseerd, zoals het Inspiriment, een bezoek aan het Vitra museum in Basel en diverse Designbeurzen.

Wie ben jij?

Als Junior Projectmanager ben je de talentvolle collega die onder begeleiding van het Hoofd Projectmanagement binnen één a twee jaar kan uitgroeien tot een volwaardige Projectmanager. Direct vanaf de start ga je vorm geven aan kleine trajecten, die je geheel zelfstandig oppakt. Tevens ga je administratieve ondersteuning bieden binnen de afdeling Projectmanagement.

Als volwaardig Projectmanager ben je in de toekomst verantwoordelijk voor de inkoop, implementatie, het budget en de planning van diverse interieurprojecten. Samen met een projectconsultant en een interieurarchitect begeleid je een project van A – Z; van de eerste begroting tot oplevering en nazorg. Met regelmaat leid je bouwvergaderingen met diverse betrokken partijen. Je stuurt onderaannemers aan op de werkvloer en bent eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers tijdens de realisatiefase van een project. Je hebt commercieel inzicht en ziet mogelijkheden om een project uit te breiden.

Je gaat werken voor klanten als VGZ, Intertoys, Schiphol en Triodos Bank. Kijk hier voor onze meest recente projecten.

Wat heb jij te bieden?

Wij bieden een uitdagende baan in een inspirerende werkomgeving in Utrecht in een jong en dynamisch team! Binnen onze organisatie krijg je direct vanaf de start al veel eigen verantwoordelijkheden. Hiervoor zien we graag het volgende terug:

  • je hebt ca. 2 jaar werkervaring bij voorkeur binnen het projectmanagement of facilitymanagement;
  • Een Hbo-opleiding (Bouwkunde is een pré) aangevuld met analytisch inzicht of een WO-opleiding gecombineerd met een praktische aanpak;
  • je bent stressbestendig en doortastend;
  • je hebt commercieel inzicht en werkt resultaat- en oplossingsgericht;
  • je hebt er geen problemen mee om in het begin voornamelijk administratieve taken op je te nemen om zo je kennisniveau op peil te brengen;
  • je hebt wel de ambitie om op termijn door te groeien naar een allround Projectmanager binnen de interieurbranche;
  • je beschikt over goede communicatie vaardigheden (zowel in woord als geschrift)
  • je bent in bezit van rijbewijs B (vereiste).

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve en commercieel ingestelde organisatie? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie voor 1 maart! Je kunt je motivatiebrief en CV mailen naar Marieke Antens (HR-Manager) via het e-mailadres: marieke.antens@rever.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariken van der Wardt, Hoofd Projectmanagement via het telefoonnummer: 030 – 214 22 55. Wil je weten hoe onze mensen het vinden om bij Rever te werken? Lees de “Nice to meet you”-interviews op onze nieuwspagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Wordt dit jouw nieuwe werkomgeving?

Vacature projectmanager Rever Atelier Vacature projectmanager Rever Cool Kitchen Vacature projectmanager Rever Biljart Rever Interieurprojecten-Theater Vacature projectmanager

Vacature projectmanager Rever Bruine kroeg Rever tafelvoetbal Vacature projectmanager

Bekijk ook de online tour door ons Belevingscentrum.