Vacature: junior projectmanager (fulltime)

26 november 2015

Wil je werken in een inspirerende, dynamische en jonge organisatie? Wij hebben een openstaande vacature voor een junior projectmanager (fulltime), bij voorkeur per 1 januari 2016.

Functieomschrijving

Als junior projectmanager ben je verantwoordelijk voor de inkoop, implementatie, het budget en de planning van diverse interieurprojecten. Samen met een projectconsultant en een interieurarchitect begeleid je een project van a-z; van de eerste begroting tot oplevering en nazorg. Met regelmaat leid je bouwvergaderingen met diverse betrokken partijen. Je stuurt onderaannemers op de werkvloer aan en bent eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers tijdens de realisatiefase van een project. Je hebt commercieel inzicht en ziet mogelijkheden om een project uit te breiden. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en bent in staat om aan meerdere projecten tegelijk je bijdrage te leveren.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

  • je hebt 1-3 jaar ervaring op HBO-niveau in projectmanagement in de interieurbranche
  • je bent stressbestendig en doortastend
  • je bent flexibel
  • je hebt commercieel inzicht
  • je bent resultaat- en oplossingsgericht
  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel in woord als geschrift)
  • je werkt accuraat en bent administratief sterk
  • je bent in bezit van rijbewijs B

Wie zijn wij?

Wij zijn een full-service bureau voor interieurprojecten. Wij ontwerpen en realiseren duurzame “settings”, welke bijdragen aan de primaire doelstellingen van een organisatie. Of het nu om een kantoor, een restaurant, hotel, sportvoorziening, zorg- of onderwijsinstelling gaat, ons team creëert settings waar mensen werken, ontmoeten en ontwikkelen. Functie en beleving staan daarbij centraal.

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve, assertieve en commercieel ingestelde team? Ben jij een teamplayer die niet bang is om zijn mouwen op te stropen voor een uitdaging? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Mail vóór maandag 4 januari 2016 je motivatiebrief en CV naar Mariken van der Wardt (hoofd projectmanagement, mariken.vanderwardt@rever.nl).

Misschien wordt dit wel jouw nieuwe werkomgeving:

Rever Interieurprojecten-Atelier (2)_600pxwide ReverInterieurprojecten_CoolKitchen (small) ReverInterieur_biljart (2) Rever Interieurprojecten-Theater(6)-600pxwide Rever Interieurprojecten-kroeg-small Rever Interieurprojecten-Atelier (2)_200pxwide

Bekijk ook de online tour door ons Belevingscentrum.

Weten hoe onze mensen het vinden om bij Rever te werken? Lees de “Nice to meet you”-interviews op onze nieuwspagina!