Vacature: Projectconsultant (fulltime)

26 augustus 2016

Wil je samen met een gedreven team inspirerende settings creëren voor top 500-bedrijven? Heb je een passie voor interieurvraagstukken, vind je het een uitdaging om vanuit de circulaire economie te denken en ben je een commercieel talent?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een Projectconsultant, het betreft een functie in een fulltime (40 uur) dienstverband.

Functieomschrijving

Als Projectconsultant initieer je (mede vanuit je eigen netwerk) interieurprojecten voor werk-/leefomgevingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en je bent eindverantwoordelijk voor de voortgang en het resultaat van het project. Hiervoor werk je nauw samen met een vast projectteam van een interieurarchitect, een technisch tekenaar en een projectmanager. Samen met dit team doorloop je de diverse fases van een project; van analyse, via creatie en realisatie naar nazorg en beheer. Een project kent vaak een strak tijdspad/budget en vergt regelmatig vindingrijkheid en creatieve oplossingen. Wij hebben de ambitie om met onze interieurprojecten bij te dragen aan de transitie richting een circulaire economie en verwachten van jou enthousiasme en kennis op dit vlak.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

  • je bent een teamplayer
  • je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een salesfunctie op HBO-niveau in de interieurbranche
  • je hebt een passie voor interieur, architectuur en design
  • je bent commercieel sterk en vindt het leuk om new business te realiseren
  • de klant staat voor jou altijd centraal
  • je bent resultaat- en oplossingsgericht
  • je beschikt over goede presentatievaardigheden en hebt overtuigingskracht
  • je hebt uitstekende sociale vaardigheden
  • je bent stressbestendig en doortastend

Wie zijn wij?

Wij zijn een full-service bureau voor interieurprojecten. Wij ontwerpen en realiseren duurzame “settings”, welke bijdragen aan de primaire doelstellingen van een organisatie. Of het nu om een kantoor, een restaurant of een zorg- of onderwijsinstelling gaat, ons team creëert settings waar mensen werken, ontmoeten en ontwikkelen. Functie en beleving staan daarbij centraal.

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve, assertieve en commercieel ingestelde team? Ben jij een teamplayer die niet bang is om zijn mouwen op te stropen voor een uitdaging? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Mail je motivatiebrief en CV naar Paul Spoelder (directeur Rever, paul.spoelder@rever.nl). De startdatum voor de functie is zo spoedig mogelijk.

Wil je weten hoe onze mensen het vinden om bij Rever te werken? Lees de “Nice to meet you”-interviews op onze nieuwspagina!

Wordt dit jouw nieuwe werkomgeving?

Vacature projectmanager Rever Atelier Vacature projectmanager Rever Cool Kitchen Vacature projectmanager Rever Biljart Rever Interieurprojecten-Theater Vacature projectmanager Vacature projectmanager Rever Bruine kroeg Rever tafelvoetbal Vacature projectmanager

Bekijk ook de online tour door ons Belevingscentrum.