Vacature: Projectconsultant

24 november 2017

Wil je samen met een gedreven team inspirerende settings creëren voor Top 500 bedrijven? Heb je een passie voor interieurvraagstukken en vind je het een uitdaging om New Business te creëren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Per 1 maart 2018 zoeken wij een nieuwe sales collega. Het betreft een functie in een fulltime dienstverband (32 uur is bespreekbaar).

Functieomschrijving

Als Projectconsultant initieer je (voornamelijk vanuit je eigen netwerk) interieurprojecten voor werk-/leefomgevingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en je bent eindverantwoordelijk voor de voortgang en het resultaat van het project. Hiervoor werk je nauw samen met een vast team van een interieurarchitect, een technisch tekenaar en een projectmanager. Samen met dit team doorloop je de diverse fases van een project; van analyse, via creatie en realisatie naar nazorg en beheer.  Kortom; een goede samenwerking met de overige teamleden is van groot belang.

Wij hebben de ambitie om met onze interieurprojecten bij te dragen aan de transitie richting een circulaire economie en verwachten van jou enthousiasme en kennis op dit vlak. Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd. Er is volop ruimte voor nieuwe en vernieuwende activiteiten.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving? 

  • je bent een teamplayer;
  • je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een salesfunctie op HBO-niveau in de interieurbranche;
  • je beschikt over een passie voor interieur, architectuur en design;
  • je bent commercieel sterk en vindt het leuk om new business te realiseren;
  • de klant staat voor jou altijd centraal;
  • je bent resultaat- en oplossingsgericht;
  • je beschikt over goede presentatievaardigheden en hebt overtuigingskracht;
  • je hebt uitstekende sociale vaardigheden;
  • je bent stressbestendig en doortastend.

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve, assertieve en commercieel ingestelde team? Ben jij een teamplayer die niet bang is om zijn mouwen op te stropen voor een uitdaging? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Mail vóór 3 januari 2018 je motivatiebrief en CV naar Marieke Antens (marieke.antens@ rever.nl). De startdatum voor de functie is 1 maart 2018 of zoveel eerder als mogelijk.

Vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Paul Spoelder (Directeur) of Marieke Antens (HR) op 030-2142255. Wil je weten hoe onze mensen het vinden om bij Rever te werken? Lees de “Nice to meet you”-interviews op onze nieuwspagina! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wordt dit jouw nieuwe werkomgeving?

Vacature projectmanager Rever Atelier Vacature projectmanager Rever Cool Kitchen Vacature projectmanager Rever Biljart Rever Interieurprojecten-Theater Vacature projectmanager Vacature projectmanager Rever Bruine kroeg Rever tafelvoetbal Vacature projectmanager

Bekijk ook de online tour door ons Belevingscentrum.