Vacature: Projectmanager (40 uur)

5 juli 2017

Beschik jij over het talent om een interieurproject bij een Top 500 bedrijf van A tot Z goed te begeleiden? En wil jij werken in een commerciële organisatie met een eigen unieke studio?

Wegens groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe projectmanager. Wil jij werkzaam wil zijn in een jong en dynamisch fullservice bureau voor interieurprojecten (gemiddelde leeftijd van onze collega’s: 36 jaar, we zijn momenteel met 17 vrouwen en 14 mannen) en heb je ervaring als projectmanager? Dan word jij wellicht wel onze nieuwe collega. Er wordt bij ons hard gewerkt, veel gelachen en er heerst een echt teamgevoel. Regelmatig worden er toffe inspiratie momenten georganiseerd, zoals het Inspiriment, een bezoek aan het Vitra museum in Basel en diverse Designbeurzen. Ons motto is: when work is a pleasure, life is a joy!

Wie ben jij?

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de inkoop, implementatie, het budget en de planning van diverse interieurprojecten. Samen met een projectconsultant en een interieurarchitect begeleid je een project van a – z; van de eerste begroting tot oplevering en nazorg. Met regelmaat leid je bouwvergaderingen met diverse betrokken partijen. Je stuurt onderaannemers op de werkvloer aan en bent eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers tijdens de realisatiefase van een project. Je hebt commercieel inzicht en ziet mogelijkheden om een project uit te breiden. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en bent in staat om aan meerdere projecten tegelijk je bijdrage te leveren.

Je gaat werken voor klanten als VGZ, Nike, Schiphol en Triodos Bank. Kijk hier voor onze meest recente projecten.

Wat heb jij te bieden?

Wij bieden een uitdagende baan in een inspirerende werkomgeving in Utrecht in een jong en dynamisch team! Binnen onze organisatie krijg je veel eigen verantwoordelijkheden. Hiervoor zien we graag het volgende terug:

  • je hebt 3-5 jaar ervaring op HBO-niveau in projectmanagement in de interieurbranche;
  • je bent stressbestendig en doortastend
  • je bent flexibel
  • je hebt commercieel inzicht
  • je bent resultaat- en oplossingsgericht
  • je beschikt over goede communicatie vaardigheden (zowel in woord als geschrift)
  • je werkt accuraat en bent administratief sterk
  • je bent in bezit van rijbewijs B

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve en commercieel ingestelde organisatie? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je kunt je motivatiebrief en CV mailen naar Marieke Antens (HR-Adviseur) via het e-mailadres: marieke.antens@rever.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariken van der Wardt, Hoofd Projectmanagement via het telefoonnummer: 030 – 214 22 55.

Jouw toekomstige werkomgeving en collega’s?

Bekijk de online tour door ons Belevingscentrum! Wordt dit jouw toekomstige werkomgeving?

Rever Interieurprojecten-Atelier (2)_600pxwide ReverInterieurprojecten_CoolKitchen (small) ReverInterieur_biljart (2) Rever Interieurprojecten-Theater(6)-600pxwide Rever Interieurprojecten-kroeg-small

Wil je weten hoe onze mensen het vinden om bij Rever te werken? Lees de “Nice to meet you”-interviews op onze nieuwspagina! Om te zien wie onderdeel uitmaken van ons team, kijk je op onze teampagina.