Vacature: Projectmanager (40 uur)

15 maart 2017

Update 9 mei 2017: deze vacature is inmiddels vervuld.

Beschik jij over het talent om een interieurproject bij een top 500 bedrijf van A tot Z goed te begeleiden? En wil jij werken in een commerciële organisatie met een unieke eigen  studio?

Wij zijn op zoek naar een collega die werkzaam wil zijn in een jong en dynamisch fullservice bureau voor interieurprojecten (gemiddelde leeftijd van onze collega’s: 36 jaar). Er wordt bij ons hard gewerkt, veel gelachen en er heerst een echt teamgevoel. Regelmatig worden er inspiratie momenten georganiseerd, zoals het Inspiriment, een bezoek aan het Vitra museum in Basel en diverse Designbeurzen.

Wie ben jij?

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de inkoop, implementatie, het budget en de planning van diverse interieurprojecten. Samen met een projectconsultant en een interieurarchitect begeleid je een project van a – z; van de eerste begroting tot oplevering en nazorg. Met regelmaat leid je bouwvergaderingen met diverse betrokken partijen. Je stuurt onderaannemers op de werkvloer aan en bent eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers tijdens de realisatiefase van een project. Je hebt commercieel inzicht en ziet mogelijkheden om een project uit te breiden. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en bent in staat om aan meerdere projecten tegelijk je bijdrage te leveren.

Je gaat werken voor klanten als VGZ, Nike, Schiphol en Triodos Bank. Kijk hier voor onze meest recente projecten.

Wat heb jij te bieden?

Wij bieden een uitdagende baan in een inspirerende werkomgeving in Utrecht in een jong en dynamisch team! Binnen onze organisatie krijg je veel eigen verantwoordelijkheden. Hiervoor zien we graag het volgende terug:

  • je hebt 3-5 jaar ervaring op HBO-niveau in projectmanagement in de interieurbranche;
  • je bent stressbestendig en doortastend;
  • je bent flexibel;
  • je hebt commercieel inzicht;
  • je bent resultaat- en oplossingsgericht;
  • je beschikt over goede communicatie vaardigheden (zowel in woord als geschrift);
  • je werkt accuraat en bent administratief sterk;
  • je bent in bezit van rijbewijs B.

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij onze creatieve en commercieel ingestelde organisatie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Je kunt jouw motivatiebrief en CV vóór 14 april 2017 mailen naar Marieke Antens (HR-Adviseur): marieke.antens@rever.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariken van der Wardt, Hoofd Projectmanagement, via het telefoonnummer: 030 – 214 22 55.

Jouw toekomstige werkomgeving en collega’s?

Bekijk de online tour door ons Belevingscentrum! Wordt dit jouw toekomstige werkomgeving?

Rever Interieurprojecten-Atelier (2)_600pxwide ReverInterieurprojecten_CoolKitchen (small) ReverInterieur_biljart (2) Rever Interieurprojecten-Theater(6)-600pxwide Rever Interieurprojecten-kroeg-small Rever Interieurprojecten-Atelier (2)_200pxwide

Wil je weten hoe onze mensen het vinden om bij Rever te werken? Lees de “Nice to meet you”-interviews op onze nieuwspagina! Om te zien wie onderdeel uitmaken van ons team, kijk je op onze teampagina.