Vacature: Stagiair Marketing & Communicatie (HBO)

9 maart 2020

Ben jij een derdejaars HBO’er Communicatie of Commerciële Economie en ben je op zoek naar een uitdagende stage voor 6 maanden vanaf september 2020? Lees dan even verder!

Ben je graag bezig met beeld, taal en communicatie? Doe je niets liever dan jouw creativiteit inzetten om toffe content te bedenken en te creëren voor websites en verschillende social media? Zou het opzetten van een online campagne een uitdaging voor je zijn? Lijkt het je daarnaast leuk om ervaring op te doen in het organiseren van inspirerende (klant-)events? Dan is dit misschien wel jóuw stage.

In samenwerking met onze Marketing en Communicatie Manager kun je bij ons op diverse vlakken heel veel leren, je ontwikkelen en relevante werkervaring op doen om na je afstuderen als marcom-professional aan de slag te gaan. Wij zijn een creatieve, dynamische en commerciële organisatie en er werken veel jonge mensen bij ons. We zoeken een leergierige stagiair voor een (fulltime) stage van 6 maanden vanaf september 2020.

Is this you?

 • Je bent derdejaarsstudent (bachelor) Communicatie of Commerciële Economie (richting Digital Marketing/Sales en Marketing Management)
 • Je vindt niets leuker dan social media: content bedenken voor een doelgroep, posts creëren en campagnes opzetten;
 • Je hebt gevoel voor creatieve vormgeving en hebt (basis) Photoshop en InDesign skills;
 • Je vindt het leuk om bij te dragen aan onze online vindbaarheid / organische zoekresultaten (SEO);
 • Je bent in staat om inhoudelijke en inspirerende content te schrijven voor website en/of nieuwsbrief;
 • Je schrijft foutloos Nederlands;
 • Je hebt organisatorische skills en kunt planmatig werken;
 • Je bent accuraat, initiatiefrijk en communicatief vaardig;
 • Je hebt interesse in interiordesign en workplace design;
 • Het is een pré als je al wat ervaring hebt met WordPress en/of Mailchimp;
 • Je hebt heel veel zin om te leren en jezelf te ontwikkelen;
 • Je wilt stage lopen in de periode september 2020 tot februari 2021 (aantal dagen in overleg).

Je stage opdracht

Bouwen aan onze online présence, vindbaarheid en branding, met ruimte voor specifieke opdrachten vanuit de opleiding (in overleg met student en stagebegeleider).

Wie zijn wij? 

Wij zijn een fullservice bureau voor ontwerp en realisatie van interieurs voor werkomgevingen. Ons team bestaat uit 36 creatieve en betrokken medewerkers. We ontwerpen en realiseren settings die de identiteit van een organisatie zichtbaar en voelbaar maken. Een interieur waar mensen plezierig kunnen werken, welke ontmoetingen stimuleert en waar groei en ontwikkeling bijdragen aan de ambities van mens en organisatie.

Waar kom je te werken?

We werken vanuit ons Belevingscentrum in Utrecht, een creatieve en verrassende werkomgeving met heel veel verschillende settings. We hanteren een flexibel werkconcept, zodat je per dag een werkplek kunt kiezen die past bij de activiteiten en werkzaamheden die je voor die dag gepland hebt staan. We hechten veel waarde aan ons team en gezelligheid met elkaar, daarom lunchen we altijd gezamenlijk en vinden er zeer regelmatig taartmomenten en borrels plaats in onze eigen bruine kroeg. Als je benieuwd bent naar je toekomstige collega’s, kijk dan eens op onze Werken-Bij pagina en check zeker ook de online tour door ons kantoor! Wij bieden een stagevergoeding van € 300,00 per maand incl. reiskostenvergoeding.

Solliciteer voor deze stage!

Zie je jezelf wel bouwen aan de marketing van Rever vanuit een inspirerend Belevingscentrum in Utrecht en zou je een half jaar deel van uit willen maken van ons super leuke team? Mail je sollicitatiebrief en CV naar onze Marketing & Communicatie Manager Hester Nagel, hester.nagel@rever.nl. Mocht je vragen hebben over de stage, aarzel dan niet om contact op te nemen met Hester via 06-49352386.