Vacature: Technisch (interieur-) Tekenaar (32-40 uur)

1 december 2022

Beschik jij over het talent om schetsontwerpen te vertalen naar 2D of 3D-tekeningen? Werk je gestructureerd en wil je jouw expertise toevoegen aan onze commerciële organisatie met een eigen unieke studio? Dan zijn wij – per direct – op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Technisch (interieur-) Tekenaar word je onderdeel van een interdisciplinair team dat bestaat uit een Projectconsultant, Projectmanager en Interieurarchitect. Samen vliegen jullie van A-Z uitdagende en veelzijdige interieurprojecten aan, ieder vanuit zijn/haar eigen deskundigheid. Jij bent daarin degene die met jouw technische vakkennis de innovatieve ideeën van onze (interieur-)architecten concreet maakt, zodat de ontwerpen gerealiseerd kunnen worden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het gehele ontwerpproces.

Als Technisch Tekenaar houd jij je o.a. bezig met het opmeten van (kantoor-)ruimtes en het maken van detail- en werktekeningen voor alle fases van het ontwerpproces. Tevens maak je 3D-impressies. Je bent betrokken bij gesprekken over detaillering, constructie, bouwtechniek en installaties met toeleveranciers, aannemers, interieurbouwers en overige derden om in nauwe samenwerking met hen het beoogde kwaliteitsniveau te realiseren, controleren en te bewaken.

Jij bent de spil tussen de ontwerpers en de afdeling projectmanagement en gedurende het project wordt jouw rol steeds belangrijker, zowel voor ons als voor de klant. Je signaleert en verbeterpunten en draagt deze aan. Je hebt bij ons, ten opzichte van een traditioneel architectenbureau, meer invloed op wat er daadwerkelijk gerealiseerd wordt omdat wij (in samenwerking met partners) de volledige realisatie van het ontwerp verzorgen. Op deze pagina lees je meer over ieders rol in het proces om tot een turnkey interieur te komen.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

Wij bieden een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. Hiervoor zien we graag het volgende terug:

  • je hebt minimaal 3-5 jaar aantoonbare ervaring;
  • je hebt ervaring met werken in 2D en 3D in VectorWorks;
  • je kunt ontwerpend meedenken binnen concepten;
  • je hebt affiniteit met revitaliseringsprojecten en interieurs;
  • je bent stressbestendig en flexibel;
  • je werkt gestructureerd.

Om deze functie goed te kunnen vervullen, is het een vereiste dat je de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk goed beheerst.

Wij focussen ons op 100% circulaire interieurs en werken veelvuldig met refurbished meubilair in onze projecten. Het is natuurlijk heel tof om bij te dragen aan onze duurzame ambitie! In het proces vergt dit van jou flexibiliteit en snel kunnen schakelen. Kijk hier voor onze meest recente projecten.

Wie zijn wij?

Wij zijn ervan overtuigd dat bevlogen en optimaal (samen-)werken de sleutel is tot een succesvolle organisatie. Door identiteit en de behoeftes van mensen, teams en organisaties centraal te stellen creëren we ultieme werkomgevingen. Dit doen wij door middel van specialistische analyses en advies, het turnkey ontwerpen en bouwen van inspirerende werkomgevingen voor (top 500) organisaties en het begeleiden van de exploitatie.

Je kunt onze organisatie typeren als jong en dynamisch, met een sterke bedrijfscultuur. Er wordt bij ons hard gewerkt, veel gelachen en er heerst een echt teamgevoel. We werken vanuit ons clubhuis in Utrecht, een inspirerende werkomgeving die ons in onze behoeftes voorziet en ons heel veel werkplezier biedt.

We gaan vaak met elkaar op pad om inspiratie op te doen. Dit doen we o.a. door middel van ons Inspiriment, we bezoeken samen (design-)beurzen en ook zijn we gek op tripjes naar bijvoorbeeld de Dutch Design Week in Eindhoven, het Vitra museum in Basel en de Salone del Mobile in Milaan.

Ben jij de Technisch Tekenaar die we zoeken? Solliciteer!

Word jij enthousiast van deze vacature? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en CV en/of een link naar je portfolio. Dit mag je mailen naar Marieke Wenink, HR-Adviseur; marieke.wenink@rever.nl. Voor vragen over de functie kun je Marieke bellen of op 030-2142255.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.