Thuiswerkplekken

Werken achter een ergonomische werkplek voorkomt fysieke klachten en verhoogt de arbeidsproductiviteit. Nu het (verplichte) thuiswerken écht nog wel een flinke tijd aanhoudt, is het tijd om goede thuiswerkplekken te verzorgen voor je medewerkers.

Eenvoudig en snel: 5 stappen

Wij kunnen ons voorstellen dat jij als werkgever maar één ding wilt: ergonomisch verantwoorde werkplekken op een eenvoudige manier bij je medewerkers thuis leveren. Wij maken het je makkelijk met deze 5 simpele stappen:

 1. we bepalen samen uit welke in hoogte verstelbare werkplekken en ergonomische bureaustoelen medewerkers kunnen kiezen (afhankelijk van jouw wensen en budget en eventueel uit te breiden met accessoires zoals een beeldscherm, laptophouder, toetsenbord en muis)
 2. jouw medewerkers vullen online een ARBO-werkplek-check in waaruit blijkt aan welke producten zij behoefte hebben en krijgen vervolgens toegang tot ons online portal
 3. in het portal kiezen zij met een paar klikken hun gewenste producten
 4. binnen 5-10 werkdagen worden de werkplek en bureaustoel (en eventuele accessoires) bij de medewerker thuis geleverd door onze logistiek partner
 5. je ontvangt 1x per maand een factuur van ons voor de bestelde werkplekken, bureaustoelen en producten.

Alles is direct uit voorraad leverbaar en op alle producten bieden wij 2 jaar garantie.

Meer weten?

Wil je ook op deze makkelijke én verantwoorde manier thuiswerkplekken faciliteren voor je medewerkers? Laat hier je gegevens achter en we nemen vandaag nog contact met je op!

  Verantwoord: refurbished meubilair

  Wij werken bij voorkeur met refurbished werkplekken en bureaustoelen van A-merken. Dit betekent dat we producten van hoge kwaliteit kunnen aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Aan al het refurbished meubilair wordt correctief en preventief onderhoud uitgevoerd en alle producten voldoen aan de Europese NEN-normeringen. Door voor refurbished te kiezen, ondersteun je de transitie naar een circulaire economie: er hoeven niet onnodig producten weggegooid te worden en er worden minder grondstoffen gebruikt voor de productie van nieuw meubilair.

  Thuiswerkplekken

  Bekijk ook: inspirerende thuiswerkplekken

  Wil je medewerkers meer keuzemogelijkheden bieden en hecht je er belang aan dat een thuiswerkplek ook inspirerend aanvoelt en past in het interieur van je medewerker? Kijk dan eens op deze pagina. Wellicht vind je onze tips voor thuiswerken ook interessant om te lezen.

  Refurbished thuiswerkplekken in 5 simpele stappen

  Wij maken het je makkelijk!