Rever Interieurprojecten is een full service interieur architect Utrecht

Naast de interieurdesigners, bestaat ons team uit projectconsultants en projectmanagers. De interieurarchitecten spelen een belangrijke rol in binnen onze organisatie: zij staan aan de basis en de creatieve uitwerking van onze interieurprojecten. Onze projectmanagers vormen de spin in het web tussen onze specialisten ‘op de studio’.  Want ‘op de studio’: dat is waar het allemaal gebeurt!

Ons team van interieurarchitecten

In ons team, als interieur architect Utrecht, zijn de opleidingen architectuur aan de TU Delft, bouwkunde aan de HTS in Amsterdam en Utrecht, de Kunstacademie van Maastricht, de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam allemaal vertegenwoordigd. Door de diversiteit in achtergronden binnen de interieurarchitectuur ontstaat een ideale mix van kennis en opleidingen die breed ingezet worden. Van het kantoor ontwerp tot de realisatiefase van een kantoorinterieur. Hierdoor sluiten de verschillende fases in het proces naadloos aan elkaar aan. We zien een interieurproject als een maatpak, een werkomgeving moet perfect aansluiten op de behoeftes van de medewerkers en de wensen van onze klant. Interieur ontwerp Utrecht waar je U tegen zegt!

Interieurarchitecten voor kantoorinrichting

Door de samenstelling van interieurarchitecten met verschillende achtergronden ontstaat er bij ons als interieurontwerper Utrecht een unieke kijk op (interieur-)architectuur en kunnen wij complexe vraagstukken van opdrachtgevers oppakken. Immers, waar eindigt nu eigenlijk architectuur en begint interieurarchitectuur? In onze visie zijn deze twee disciplines onlosmakelijk met elkaar verbonden; deze kunnen niet afzonderlijk van elkaar gezien worden. De grenzen tussen interieur en exterieur vervagen steeds meer. Dat realiseren wij ons als kantoorinrichter maar al te goed en wij spelen daar op in door met creatieve oplossingen te komen om ‘binnen’ en ‘buiten’ te combineren. Elk gebouw heeft zijn eigen kwaliteiten. Onze interieurarchitecten, vanuit welke discipline dan ook, weten deze kwaliteiten naar boven te halen. Dit combineren we met de wensen, identiteit en cultuur van onze opdrachtgevers. Zo ontstaat een kantoorinrichting dat past als een maatkostuum. Interieurarchitectuur is in onze ogen: maatkostuums ontwerpen die perfect aansluiten bij de organisatie en haar processen. Van render tot realiteit. Samen met onze interieurarchitecten wordt door middel van renders een 3D-beeldvorming gegeven van het uiteindelijke resultaat. Zie hieronder een voorbeeld:

Een interdisciplinair architectenbureau

Ons team van interieurarchitecten ziet steeds meer een verschuiving van nieuwbouw naar interieurrevitalisatie. Door een interieurrevitalisatie blazen we een bestaande ruimte nieuw leven in. Vaak met een nieuwe functie en een nieuwe eindgebruiker. Dit zijn omvangrijke projecten, waar veel verschillende disciplines bij betrokken zijn, juist hierin blinken wij, met ons interieur design Utrecht, uit door onze multidisciplinaire studio met interieurarchitecten.

Onze interieurarchitecten zijn bevlogen vakmensen! Bekijk ons interieur ontwerp Utrecht in deze video:

Alle stappen van een interieur ontwerp van een kantoor

In onze interieurprojecten vervullen wij vaak zowel de rol van bouwkundig architect als die van interieurarchitect. Als risicodragend aannemer zijn we verantwoordelijk voor de interieurarchitectuur (het totale interieurontwerp) en de esthetische begeleiding tijdens het proces van het ontwerpen en bouwen van een nieuw kantoorinterieur. Eventuele bouwkundige aanpassingen, de ruimtelijke indeling, de architectuur, indien nodig de begeleiding van de bouwaanvraag, de coördinatie van de installatieadviseur en constructeur en de uitwerking van o.a. maatwerkelementen, zijn zaken die onze interieurarchitecten kunnen oppakken in onze kantoor ontwerpen. We verzorgen niet alleen een volledig ontwerp en de begeleiding van de bouw, het volledige realisatieproces is in onze handen. Door de samenwerking tussen architecten, interieurarchitecten en projectmanagers maken we het verschil: we kunnen complexe vraagstukken oppakken en alle onderdelen van het vraagstuk naadloos in elkaar over laten lopen.

Lees meer lezen over onze turnkey aanpak voor een kantoor interieur ontwerp.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij als interieurontwerper Utrecht een project aanpakken? Wij zijn benieuwd naar wat jouw vraagstuk is waar onze interieurarchitecten hun tanden in kunnen zetten! We nodigen je graag uit voor een kennismaking en een rondleiding door ons clubhuis in Utrecht. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak op 030-2142255 of vul onderstaand formulier in.


    (Je wordt op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.)

    Neem ook eens een kijkje bij onze klantcases:

    Een interieur ontwerp voor jouw kantoor?

    We vertellen je graag hoe wij dat aanpakken!