Global Online Happiness at Work Summit: Interview Maartje Wolff & Paul Spoelder

22 juli 2019

Tijdens de Week van het Werkgeluk (23-27 september 2019) vindt de Global Online Happiness at Work Summit plaats. Als je je inschrijft voor de Online Summit krijg toegang tot heel veel interessante content rondom Werkgeluk. Meer dan 20 thoughtleaders, praktijkdeskundigen en experts uit meer dan 15 landen delen hun kennis, ideeën en ervaringen over het creëren van happy workplaces.

Interview Maartje Wolff & Paul Spoelder

Een onderdeel van de Online Summit is een interview tussen Maartje Wolff en Paul Spoelder. Maartje (co-founder van Happy Office) interviewt Paul Spoelder (directeur van Rever Interieurprojecten) over hoe je vanuit de werkomgeving werkgeluk kunt stimuleren. Wat heeft effect en wat niet? Hoe creëer je een omgeving waarin mensen zich goed voelen, tot hun recht komen en gelukkig zijn? Wat doen wij zelf in het kader van Werkgeluk? Dit en meer kun je gaan bekijken in het interview tijdens de Online Summit (23-27 september).

Maartje Wolff

Maartje Wolff

Paul-Spoelder

Paul Spoelder

Wat is de Global Online Happiness at Work Summit?

Een online evenement voor directie en management van alle niveaus, HR-professionals, consultants, changemakers en individuen die interesse hebben in het onderwerp Werkgeluk. Het doel van de Online Summit is jou te inspireren en aan te zetten tot actie!

Spreekt het volgende je aan?

? Verhoog je eigen geluk op het werk

? Krijg toegang tot de nieuwste manier van denken

? Hoor echte succesverhalen

? Begrijp het wetenschappelijk onderzoek en bewijs van Werkgeluk

? Ervaar hoe geluk de productiviteit, verkoop en service van medewerkers verbetert

? Geef leiding met geluk en creëer een gelukkige en gezonde werkplek en cultuur

? Begrijp hoe je een verschil kunt maken.

Heb jij een passie voor het creëren van fundamentele en duurzame verandering voor je klanten, je werkomgeving en jezelf? De Online Summit voorziet je in een essentiële bron van ideeën en inspiratie.

Meld je direct hier aan voor de Online Summit. In de Week van het Werkgeluk krijg je gratis toegang tot heel veel interessante content.

Global Online Happiness at Work Summit

Wat is de Week van het Werkgeluk?

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Daarbij heeft ons werkgeluk grote invloed op de rest van ons leven. Onze partner Happy Office gelooft dan ook dat werkgeluk hoog op de agenda van organisaties moet staan. En om dat onder de aandacht te brengen, hebben zij de laatste week van september uitgeroepen tot de Week van het Werkgeluk, zowel in Nederland als over de grens. In 2019 is dat van 23 – 27 september en je leest er alles over op deze site.

Week van het werkgeluk logo

 

In de week van het Werkgeluk organiseren wij tevens de volgende events: