Inspiratiesessie werkgeluk op 29 juni 2017 in Utrecht

8 juni 2017

Werkgeluk: een thema dat steeds meer aandacht krijgt. Gelukkige mensen presteren beter. Ze zijn productiever, minder vaak ziek en maken hun klanten gelukkiger. Kortom, zij zorgen voor een hoger rendement. Maar hoe kunt u op werkgeluk sturen? En hoe kunt u dit faciliteren vanuit de werkomgeving?

Wij nodigen u graag uit voor onze gratis inspiratiesessie over dit thema op donderdag 29 juni 2017 in ons Belevingscentrum in Utrecht. Inclusief netwerkborrel & goodiebag!

Direct aanmelden

Het programma

16.00 uur inloop

16.15 uur presentatie over werkgeluk door Fennande van der Meulen van Happy Office, o.a. over:

  • Wat is werkgeluk?
  • Hoe kunt u sturen op werkgeluk binnen uw organisatie?
  • Wat kunt u persoonlijk doen voor meer geluk in uw werk?
  • Hoe kunt u werkgeluk faciliteren vanuit het interieur?
  • Tips voor meer geluk in uw dagelijkse werkzaamheden

17.15 een rondleiding door ons Belevingscentrum, waarbij u voorbeelden kunt zien van een inspirerende omgeving die werkgeluk stimuleert

17.45 uur netwerkborrel in onze gezellige bruine kroeg

18.30 uur einde programma

Over Fennande van der Meulen

Fennande is co-founder van Happy Office, waarmee zij door middel van workshops en trainingen organisaties helpt een werkcultuur te ontwikkelen waarin geluk centraal staat en winst een logisch bijproduct is. Happy Office biedt inzicht in wat werkgeluk is, wat ons gelukkig maakt, welke elementen van belang zijn bij het streven naar meer werkgeluk en hoe u dat kunt realiseren.

Over Rever Interieurprojecten

Wij ontwerpen & realiseren creatieve en duurzame interieurs voor werkomgevingen. Wij zien interieur als een strategisch instrument voor groei; in een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, zich te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Het is onze overtuiging dat gezonde en gelukkige medewerkers de basis zijn om als bedrijf succesvol te zijn.

Aanmelden voor deze gratis sessie

Deelname aan de inspiratiesessie is gratis*. U kunt zich aanmelden via deze link. Let op; er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden. Vol = vol.

* De inspiratiesessie is gratis, maar omdat we graag zoveel mogelijk mensen een plek gunnen, hanteren wij een no-show-fee van € 30,00. Afmelden voor de sessie kan tot 48 uur vantevoren. Indien u zich niet afmeldt en niet aanwezig bent, brengen wij het genoemde bedrag in rekening.

De inspiratiesessie in het kort

Datum            : donderdag 29 juni 2017
Tijd                  : 16.00 – 18.30 uur
Locatie           : Rever Interieurprojecten, Radonweg 2 in Utrecht (gratis voor de deur parkeren, een routebeschrijving vindt u hier)
Kosten            : gratis (no-show-fee: € 30,00 – afmelden kan tot 48 uur vantevoren)

Mocht u vragen hebben over de sessie, bel ons dan gerust op 030-2142255 of stuur een mail naar info@rever.nl.

Wij hopen u op 29 juni te mogen verwelkomen in Utrecht!

Meer lezen over werkgeluk? Lees ons artikel “Werkgeluk: het gevoel van geluk dat je krijgt van je werk”.