Kennissessie 22 juni ’23 | Circulair inrichten in de praktijk

17 april 2023

Wil je starten met circulair inrichten of ben je al op weg maar ben je op zoek naar handvatten? Tijdens deze interactieve kennissessie gaan we dieper in op interessante vraagstukken omtrent circulariteit in de werkomgeving, vanuit onze duurzame visie én praktijkvoorbeelden. We hebben specifiek veel ervaring met het inzetten van second life meubilair; met ons label REFURB. interiors hebben wij sinds januari 2020 al meer dan 5500 meubels refurbished en ingezet in projecten. 

We vertellen je meer over het proces van circulair inrichten en de uitdagingen die daarbij komen kijken. We willen je inspireren en motiveren om na te denken over wat duurzaamheid betekent voor jouw organisatie en hoe je hier concrete stappen in kunt zetten. Experts die hier dagelijks mee te maken hebben vertellen over hun ervaring en er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen. Sterker nog: interactie is een vereiste! Stilzitten is er niet bij. Tijdens een rondetafelgesprek worden interessante kwesties besproken. Je kunt vervolgens deelnemen aan een rondleiding door ons Clubhuis en is er een afsluitende (netwerk-)borrel in onze gezellige bruine kroeg.

Na deelname ontvang je een bundeling van alle vragen en antwoorden die tijdens de sessie naar voren zijn gekomen, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met het circulair inrichten van jouw werkomgeving.

Zien we jou op 22 juni?

 • Locatie: Clubhuis Rever (Radonweg 2, Utrecht)
 • Datum: donderdag 22 juni 2023
 • Tijd: 13.00 – 18.00 uur
 • Sprekers: Merel Dorst (Manager Facilitair en Huisvesting, Kind & Co Ludens);
  Jeroen Kuilman (Project Consultant, Rever Interieurprojecten);
  Jaytee van Veen (Interieurarchitect en Innovatiemanager, Rever Interieurprojecten);
  Tamara van Vastenhoven (Senior Consultant, Significant Synergy).
 • Facilitator: Hans Topée
 • Kosten: Gratis (No-show-fee € 75,00)

Meld je aan!

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je snel in voor onze kennissessie middels onderstaand formulier. Deelname aan deze kennissessie is gratis, maar omdat we graag zoveel mogelijk mensen een plek gunnen, hanteren wij een no-show-fee van € 75,00. Afmelden voor de sessie kan tot 48 uur vantevoren. Indien je je niet afmeldt en niet aanwezig bent, brengen wij het genoemde bedrag in rekening.

Let op; er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden! Juist vanwege het beperkte aantal plaatsen, doen wij na aanmelding een check of je werkzaam bent binnen de facility-/huisvestingsbranche en/of je je bezighoudt met de verduurzaming van de huisvesting van jouw organisatie.

  Let op: wij ondervinden op dit moment problemen met het verzenden van dit formulier. Mocht dat bij jou gebeuren, mail je aanmelding dan s.v.p. naar daphne.lok@rever.nl. Dankjewel!

  Bereikbaarheid clubhuis Rever

  Wij zijn gevestigd aan de Radonweg 2 op Bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht, langs de A2 en vlakbij de A12. Je kunt bij ons voor de deur gratis parkeren en er zijn meerdere laadpalen voor elektrische auto’s. Vanaf Station Utrecht Leidsche Rijn loop je in 5 minuten naar ons toe en de bus vanaf Utrecht Centraal stopt bij ons voor de deur.

  Wij hopen je op 22 juni te mogen verwelkomen in Utrecht!