Kom naar de Workplace Xperience op 14 en 15 maart 2023!

3 maart 2023

Aanstaande 14 en 15 maart vindt in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam de Workplace Xperience plaats. Dit is hét event rondom de gezonde en duurzame werkomgeving. Het is een jaarlijkse ontmoetingsplaats voor kennisoverdracht en innovatie op het gebied van de werkomgeving.

Het event richt zich op professionals uit de wereld van Human Capital, Workplace Management en Real Estate en biedt een plek om elkaar te ontmoeten en inspireren. Deel kennis met Vitaliteitsmanagers, HR Managers, Real Estate Managers, Chief Happiness Officers, CEO’s, Facility Managers, Mobiliteits Managers en Huisvestingsmanagers.

De Workplace Xperience is de plaats om antwoorden te vinden op actuele vragen als:

  • Hoe houden we onze medewerkers gezond en gelukkig?
  • Hoe richten we een optimale hybride werkomgeving in?
  • Hoe implementeren we de juiste technologische innovaties?
  • Hoe creëren we een duurzame werkomgeving?

Trotse partner

Wij zijn trotse partner van deze Xperience én vervullen op dit event ook de rol van Designer. Dit betekent dat wij mede vorm geven aan het uiterlijk en de inhoud van het event. Kom naar onze hub waarin wij laten zien hoe we van gebruikt meubilair een supertoffe bar hebben gemaakt. We gaan daar graag met je in gesprek over thema’s rondom de circulaire werkomgeving. Uiteraard voorzien we je ook van een lekker hapje en drankje 😊

Keynote op het hoofdpodium

Onze collega’s Jaytee van Veen en Jeroen Kuilman geven op woensdagmiddag 15 maart een presentatie over Circular Design. Ze gaan in op de uitdagingen waar we met elkaar voor staan en hoe wij daar invulling aan geven. Het volledige sprekersprogramma vind je hier.

Meer informatie over het event vind je hier. Zien we je op 14 of 15 maart?