Nieuw project in ons portfolio: clubhuis voor WSW (met video!)

25 april 2022

Ontwerp & bouw clubhuis WSW

Voor Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) hebben we, na het uitbrengen van een uitgebreid huisvestingsadvies, een warme en huiselijke werkomgeving ontworpen en deze turnkey gerealiseerd. Een van de wensen van WSW voor de nieuwe werkomgeving was om deze zó te maken dat mensen zich uitgenodigd voelen om meer kennis met elkaar te delen en elkaar meer te zien, horen en spreken; meer transparantie. De omgeving is mede daarom opgedeeld in zones met verschillende dynamieken.

Er zijn 51 Arbo-werkplekken, 7 (verschillende) aanlandplekken en 8 (verschillende) vergaderruimtes gerealiseerd, een bibliotheek als stilteruimte en daarnaast nog diverse plekken om rustig te kunnen bellen en kort te overleggen. Ook zijn er reproruimtes, garderobes en lockers en een kolfruimte en douche opgenomen in het plan. Centraal in de werkomgeving staat het WSW clubhuiscafé, waar men kan ontmoeten, aanlanden, lunchen én waar grote(re) bijeenkomst gehouden kunnen worden. In het hele project is heel veel aandacht besteed aan sfeer, styling en goede akoestiek.

Bekijk de video

In 1:19 minuten geven we je een beeld van het eindresultaat:

Bekijk alle foto’s

Bekijk de foto’s van dit project in ons portfolio: die vind je HIER.

Wil je meer weten over het concept achter de werkomgeving? Klik dan in het portfolio op ‘meer over dit project’.

Wij zijn super trots op het resultaat van dit prachtige project en wensen WSW heel veel plezier in hun mooie nieuwe clubhuis!

Meer weten?

Heb je zelf een huisvestingsvraagstuk en ben je benieuwd naar hoe wij een turnkey interieurproject zoals dit aanpakken? We ontmoeten je graag in ons clubhuis in Utrecht om jouw vraagstuk te bespreken. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak op 030-2142255 of vul onderstaand formulier in.


    (Je wordt op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.)

    Ben je benieuwd hoe andere organisaties de samenwerking met ons hebben ervaren? Bekijk deze video’s.