#Nieuwe Werkvormen: een ‘must’ voor interieurprofessionals

30 maart 2015

Vooraanstaande architecten en consultants over innovatieve kantoorconcepten.

Bij Uitgeverij Gelderland verschijnt het boek #Nieuwe Werkvormen. Aan de hand van interviews met een groot aantal vooraanstaande architecten en huisvestingsspecialisten (waaronder onze directeur Paul Spoelder) geven auteurs Françoise Bronner en Kitty de Groot een inkijkje in het innovatieve Nederlandse werkinterieur.

#Nieuwe Werkvormen is een boek dat in de boekenkast hoort van eenieder die meer wil weten over de kunst van een succesvol interieurontwerp. De fotorijke publicatie richt aan de hand van thema’s als ‘Het Nieuwe Werken’, ‘Duurzaamheid’ en ‘Creativiteit’ de spotlights op de kunst van het succesvol en innovatief inrichten.

Explosie

“Werken doe je allang niet meer alleen in een gewoon kantoor”, aldus Françoise Bronner (F) en Kitty de Groot (NL), die onder meer verbonden zijn aan vooraanstaande vaktijdschriften als Office et Culture en Inside Information. “De revolutionaire opkomst van digitale technologie heeft de mogelijk-heden voor het uitvoeren van kantoorwerk drastisch uitgebreid. Zeker in Nederland heeft dit tot een explosie aan creativiteit geleid.”

In #Nieuwe Werkvormen wordt uitgebreid getoond wat het resultaat is van die creativiteit. Aan de hand van interviews met een keur aan vooraanstaande architecten, interieurarchitecten, designers, consultants en gebruikers schetsen de auteurs een intrigerend beeld van de waaier aan nieuwe werkvormen. Daarmee is de publicatie een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de evolutie van het eigentijdse interieur.

De educatieve aspecten van het boek zijn duidelijk: #Nieuwe Werkvormen bundelt op heldere en overzichtelijke wijze vele tientallen voorbeelden van nieuwe werklandschappen. De uitgebreide interviews en vele foto’s geven niet alleen een uniek tijdsbeeld, maar dienen tegelijkertijd als inspiratiebron. Aldus biedt dit naslagwerk kennis over en inzicht in de talrijke facetten om te komen tot een intelligent interieurontwerp.

Bestelinformatie

#Nieuwe Werkvormen
Uitvoering: Gebonden, harde kaft
Formaat: 17 x 24 cm
Aantal pagina’s: 225
Prijs: € 34,95
ISBN: 9789491826269

Het boek is te bestellen via de boekhandel of via Uitgeverij Gelderland.