Quickscan voor je eigen clubhuis

De manier waarop we ons (werkende) leven gaan organiseren, neemt voor velen een nieuwe vorm aan. We omarmen de keuzevrijheid en flexibiliteit die we hebben ervaren door het gedwongen thuiswerken in het voorjaar van 2020.

Veel organisaties vragen zich af wat nu de functie van het kantoor wordt. Wat gebeurt er met al die vierkante meters en werkplekken, nu thuiswerken een blijvend onderdeel van de werkweek is geworden? Wij zijn er heilig van overtuigd: het kantoor wordt een clubhuis. Het wordt een plek waar je naartoe gaat om sámen te werken, met gelijkgestemden doelen te bereiken, te groeien en te ontwikkelen. Voor jezelf en de organisatie. Werken vanuit een clubhuis levert een positieve bijdrage aan heel veel aspecten van een succesvolle bedrijfsvoering. Meer hierover lees je hier.

Doe de quickscan

Ben je nieuwsgierig in hoeverre je huidige huisvesting al elementen bevat die het kantoor tot een clubhuis maken? Download hier onze handige tips voor het creëren van een optimale werkomgeving inclusief de quickscan. Wil je liever direct naar de quickscan? Klik dan hier. De quickscan geeft je inzicht in in welke stappen jouw organisatie kan zetten om een clubhuis te creëren.

Mogen we je inspireren?

Wist je dat wij al sinds 2002 vanuit ons eigen clubhuis werken? Voor ons is het een beproefde manier van werken waarmee wij al jaren succesvol zijn. Wil je zelf ervaren hoe wij invulling hebben gegeven aan ons clubhuis en zoek je inspiratie hoe dat er voor jouw organisatie uit zou kunnen zien? Bel ons dan op 030-2142255 of mail ons op info@rever.nl om een afspraak te maken. We geven je graag, op veilige afstand, een rondleiding door ons clubhuis in Utrecht. Wil je een sneak preview? Bekijk de 360º tour door ons clubhuis.

Wil je ook werken vanuit een clubhuis?

Vul de quickscan in.